Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Great Lillian Hall: Η Jessica Lange παλεύει με τα φώτα της ράμπας και το προσωπικό της δράμα (trailer)

Το HBO δημισσίευσε το trailer της ταινίας The Great Lillian Hall. Πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Oscar, Jessica Lange στον ρόλο μιας ντίβας του Broadway που διαγιγνώσκεται με μια ασθένεια τη στιγμή που ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη της παράσταση. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα σε HBO και Max την 1η Ιουνίου 2024.

"Καθώς η αγαπημένη σταρ του Broadway, Lillian Hall προσφέρει την καρδιά, την ψυχή και τον χρόνο της για να προετοιμαστεί για τον επόμενο μεγάλο ρόλο της, βρίσκει τον εαυτό της τυφλωμένο από τη σύγχυση και τη λήθη. Παλεύοντας ενάντια σε όλες τις πιθανότητες για να τα καταφέρει στην πρεμιέρα, ενώ προσπαθεί να διατηρήσει τις ξεθωριασμένες αναμνήσεις και την ταυτότητά της, πρέπει να κάνει ένα ταραχώδες συναισθηματικό ταξίδι, εξισορροπώντας την επιθυμία της για τα φώτα της δημοσιότητας και τη σκοτεινή πραγματικότητα της ασθένειάς της που διαγνώστηκε πρόσφατα", αναφέρει η σύνοψη.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Kathy Bates, Lily Rabe, Jesse Williams και Pierce Brosnan.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*