Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Forest Hills: Τελευταία παράσταση για τη θρυλική ηθοποιό Shelley Duvall (trailer)

Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας The Forest Hills, που αποτελεί την τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση της θρυλικής ηθοποιού Shelley Duvall, η οποία έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο σε ηλικία 75 ετών. Ήταν μάλιστα η επιστροφή της Duvall στην ηθοποιία μετά από δύο δεκαετίες και πλέον αποχής, έπειτα από τη συμμετοχή της στην κωμωδία Manna From Heaven του 2002. Η ηθοποιός έμεινε στη μνήμη του σινεφίλ για τους ρόλους της στα φιλμ The Shining (1980), Popeye (1980), Time Bandits (1981), Frankenweenie (1984), Roxanne (1987) και The Portrait of a Lady (1996).

«Στοιχειωμένος από εφιάλτες και σκοτεινά μυστικά, ο Rico βυθίζεται στην τρέλα στα βουνά Catskill. Ωθούμενος από τον φόβο και την απομόνωση, καθώς και παλεύοντας με μια τεταμένη σχέση με τη μητέρα του, ο Rico προσπαθεί να βρει παρηγοριά στη φιλία του με τον Billy, σε μια προσπάθεια να πολεμήσει τους δαίμονές του», αναφέρει η επίσημη σύνοψη.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Chiko Mendez ως Rico, Edward Furlong ως Billy, Dee Wallace ως Angela, Felissa Rose ως Dr. Gonzales, Stacey Nelkin ως Debbie και Marianne Hagan ως Jordana.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*