Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Duel: Μονομαχία μεταξύ κυρίων, με φόντο μια γυναίκα (trailer)

H Lionsgate κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της κωμικής ταινίας The Duel που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες μόνο για μια νύχτα, στις 31 Ιουλίου 2024. Το φιλμ έχουν σκηνοθετήσει ο Justin Matthews και Luke Spencer Roberts, που έχουν γράψει και το σενάριο.

«Όταν ανακαλύπτει ότι ο καλύτερός του φίλος, ο Colin, έχει σχέση με την κοπέλα του, ο Woody αποφασίζει ότι καμία σύγχρονη μορφή εκδίκησης δεν θα μπορούσε να τον ικανοποιήσει. Αντίθετα, ο Woody προκαλεί τον πλησιέστερο φίλο του σε έναν κλασικό διαγωνισμό τιμής – μια μονομαχία κυρίων μέχρι θανάτου. Όταν δύο από τους φίλους τους συμμετέχουν στο γεγονός, η άλλοτε αχώριστη ομάδα ανδρών πλησιάζει πιο κοντά στην ημέρα του πεπρωμένου και δοκιμάζει τους δεσμούς της σχέσης τους μέχρι το σημείο που δεν υπάρχει επιστροφή».


Πρωταγωνιστούν οι: Dylan Sprouse (Beautiful Disaster), Callan McAuliffe (Flipped), Denny Love (Lucifer), Hart Denton (Riverdale), Patrick Warburton (The Emperor’s New Groove, Family Guy) και Ronald Guttman (The Hunt for Red October).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*