Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Best Christmas Pageant Ever: Ατίθασα παιδιά θα διδάξουν το πνεύμα των Χριστουγέννων (trailer)

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της ταινίας The Best Christmas Pageant Ever, που βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα της Barbara Robinson. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου 2024.

“Το σενάριο επικεντρώνεται στους Herdmans, που με απόλυτη βεβαιότητα μπορούν να χαρακτηριστούν ως τα χειρότερα παιδιά όλων των εποχών. Όμως τα Χριστούγεννα αποφασίζουν να αναλάβουν τη λειτουργία της τοπικής εκκλησίας και δίχως να το θέλουν, ίσως διδάξουν στην κοινότητα το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.


Πρωταγωνιστούν οι: Judy Greer (13 Going on 30), Pete Holmes (Night Court), Elizabeth Tabish (The Chosen), Lauren Graham (Gilmore Girls), Stephanie Sy (FUBAR), Beatrice Schneider (PAW Patrol), Sebastian Billingsley-Rodriguez (Peter Pan & Wendy), Matthew Lamb (Smile) και Molly Belle Wright (True Spirit).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*