Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Bear - Νέο trailer για την τρίτη σεζόν, με το προσωπικό να επιστρέφει στη δυσλειτουργική κουζίνα

Το FX δημοσίευσε ένα νέο trailer για την τρίτη σεζόν της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς The Bear. Πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Emmy ηθοποιοί, Jeremy Allen White, Ayo Edebiri και Ebon Moss-Bachrach.

Στα πλάνα που θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις στη συνέχεια, οι Carmy, Sydney αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του προσωπικού επιστρέφουν στη δυσλειτουργική κουζίνα, που πρόσφατα ανακαινίστηκε. Υπόσχονται περισσότερο μαγειρικό χάος, καθώς προσπαθούν να λειτουργήσουν όπως πρέπει το εστιατόριο.


Όπως αναφέρει η σύνοψη, στον νέο κύκλο επεισοδίων οι Carmy, Sydney Adamu και Richie θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν, το αναβαθμίσμένο πλέον, The Bear, σε ένα εστιατόριο υψηλού επιπέδου. Ο Carmy πιέζει τον εαυτό του περισσότερο από ποτέ και απαιτεί άριστες επιδόσεις από το προσωπικό, που κάνει ο,τι μπορεί για να ταιριάξει με το ταμπεραμέντο του.

Η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 27 Ιουνίου 2024 (Στις 17 Ιουλίου στο Disney+) και συμπρωταγωνιστούν οι: Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson και Matty Matheson.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*