Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Acolyte: Το 2024 η πρεμιέρα της σειράς spinoff του Star Wars

*
Η επόμενη σειρά live-action από το σύμπαν του Star Wars, το The Acolyte, θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ το 2024.

Το σενάριο επικεντρώνεται στη σκοτεινή πλευρά της "Δύναμης" και επικεφαλής του cast είναι η Amandla Stenberg. Στο πλευρό της η Carrie-Anne Moss (The Matrix) και ο Lee Jung-jae (Squid Game). Πλαισιώνονται από τους Manny Jacinto, Dafne Keen, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Charlie Barnett και Dean-Charles Chapman. Σκηνοθετεί η Leslye Headland, που είναι επίσης showrunner και εκτελεστική παραγωγός. Η σειρά ανακοινώθηκε το 2020.


"Αυτό που πρότεινα [στην πρόεδρο της Lucasfilm, Kathleen Kennedy] ήταν το σημείο που το Frozen συναντάει το Kill Bill. Εκεί όπου οι κακοί είναι λιγότεροι. Είναι τα αουτσάιντερ", δήλωσε η Headland.

Το The Acolyte θα προστεθεί στη λίστα των σειρών που βασίζονται στο σύμπαν του Star Wars, όπως τα The Mandalorian, Andor και The Book of Boba Fett.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*