Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Terminator Zero: Το teaser trailer της σειράς του Netflix μας επιστρέφει στο 1997

Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer της σειράς κινουμένων σχεδίων Terminator Zero. Η παραγωγή θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσία στις 29 Αυγούστου 2024.

«2022: Ένας πόλεμος μαίνεται εδώ και δεκαετίες ανάμεσα στους λίγους ανθρώπους που έχουν επιζήσει και έναν ατελείωτο στρατό μηχανών. 1997: Η τεχνητή νοημοσύνη γνωστή ως Skynet απέκτησε αυτογνωσία και ξεκίνησε τον πόλεμο κατά της ανθρωπότητας», αναφέρει η περίληψη.


«Παγιδευμένος ανάμεσα στο μέλλον και σε αυτό το παρελθόν είναι ένας στρατιώτης που στάλθηκε πίσω στο χρόνο για να αλλάξει τη μοίρα της ανθρωπότητας. Φτάνει στο 1997 για να προστατεύσει έναν επιστήμονα ονόματι Malcolm Lee, ο οποίος εργάζεται για να λανσάρει ένα νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που έχει σχεδιαστεί για να ανταγωνιστεί την επικείμενη επίθεση του Skynet στην ανθρωπότητα. Καθώς ο Malcolm Lee περιηγείται στην ηθική πολυπλοκότητα της δημιουργίας του, βρίσκεται κυνηγημένος από έναν αδυσώπητο δολοφόνο από το μέλλον, ο οποίος αλλάζει για πάντα τη μοίρα των τριών παιδιών του».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*