Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος ο διαμοιρασμός λογαριασμών του Disney+, η Disney ξεκινάει τον «πόλεμο» σε λίγες εβδομάδες

*
Η Disney είναι η επόμενη εταιρεία streaming που ξεκινάει τον αγώνα κατά τον διαμοιρασμό λογαριασμών Disney+ από πολλούς χρήστες και μάλιστα άμεσα. Ο CEO της εταιρείας, Bob Iger, μίλησε πρόσφατα στο CNBC και τόνισε πως τα πλάνα είναι να ξεκινήσει η διαδικασία άμεσα και συγκεκριμένα τον Ιούνιο. Η αρχή θα γίνει σε λίγες αγορές και χώρες πριν επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη τον Σεπτέμβριο.

Οι νέοι κανόνες αυτοί τέθηκαν σε ισχύ από την Disney στις 25 Ιανουαρίου για τους νέους συνδρομητές και επεκτάθηκαν στους υπάρχοντες συνδρομητές στις 14 Μαρτίου. Το Netflix έκανε το πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση το 2023 και τα αποτελέσματα ήταν -κατά κοινή ομολογία- θετικά και η Disney θα αρχίσει κι αυτή να εμφανίζει ένα σχετικό μήνυμα για εγγραφή σε νέο λογαριασμό σε όσες συσκευές συνδέονται από διαφορετική τοποθεσία από αυτή του κατόχου ενός Disney+ account.


Έξτρα μέλη σε μια συνδρομή που θα συνδέονται εκτός σπιτιού θα είναι δυνατό να προστεθούν, αλλά η Disney δεν έχει μιλήσει ακόμη για το θέμα πιο συγκεκριμένα. Η ένωση του Disney+ με το Hulu στις ΗΠΑ είχε στόχο να φέρει περισσότερους συνδρομητές και όλος ο αγώνας κατά των κοινών λογαριασμών κινείται προς την ίδια κατεύθυνση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*