Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τελικό trailer για την ταινία Borderlands, λίγο πριν την πρεμιέρα

*
Η ταινία Borderlands καταλήγει τελικά στις κινηματογραφικές αίθουσες και πλέον έχουμε το τελικό της trailer. Το project ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2015 με πολλές αλλαγές στο καστ και την παραγωγή του και μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2020, όταν το ανέλαβε ο Eli Roth του Hostel, θεωρούταν «νεκρό». Πλέον, η ταινία ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο με τους Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis, Gina Gershiwn και Jack Black σε βασικούς ρόλους.

Το τελικό trailer προσφέρει μια ματιά στους κεντρικούς ήρωες, στον κόσμο του τίτλου και μεταφέρει ένα μέρος της δράσης του με εκρήξεις και μάχες. Η ταινία θα λειτουργήσει και ως αρχή του Borderlands Cinematic Universe και βρίσκει την Lilith να επιστρέφει στον πλανήτη Pandora για να εντοπίσει ένα κορίτσι που έχει χαθεί. Εκεί, θα αρχίσει να συνεργάζεται με τους Roland (Kevin Heart), Tiny Tina (Ariana Greeblatt), Krieg (Florian Munteanu), Tannis (Jamie Lee Curtis) και Claptrap (Jack Black). Η πρεμιέρα της ταινίας Borderlands έχει προγραμματιστεί για τις 9 Αυγούστου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*