Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer και πληροφορίες για την κυκλοφορία του το Dune: Prophecy (trailer)

Το Max μοιράστηκε το πρώτο επίσημο trailer για το Dune: Prophecy, τη νέα prequel σειρά που διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα του Dune του 2021 και του Dune: Part Two του 2024. Η σεζόν των έξι επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία streaming αυτό το φθινόπωρο.

«Από το τεράστιο σύμπαν του Dune, που δημιούργησε ο καταξιωμένος συγγραφέας Frank Herbert, και 10.000 χρόνια πριν από τον Paul Atreides, το Dune: Prophecy ακολουθεί δύο αδελφές Harkonnen καθώς πολεμούν δυνάμεις που απειλούν το μέλλον της ανθρωπότητας και ιδρύουν τη μυθική αίρεση που θα γίνει γνωστή ως Bene Gesserit», αναφέρει η επίσημη περίληψη. Το Dune: Prophecy είναι εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα 'Sisterhood of Dune', γραμμένο από τους Brian Herbert και Kevin J. Anderson.


Στο Dune: Prophecy πρωταγωνιστούν οι Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May, Mark Strong, Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka, Faoileann Cunningham, Edward Davis, Aoife Hinds, Chris Mason, Shalom Brune-Franklin, Jihae, Tabu, Charithra Chandran, Jessica Barden, Emma Canning και Yerin Ha.

Η Alison Schapker εκτελεί χρέη showrunner και εκτελεστικού παραγωγού στο Dune: Prophecy, ενώ η Diane Ademu-John είναι συν-δημιουργός της σειράς και εκτελεστική παραγωγός. Η Anna Foerster σκηνοθέτησε πολλαπλά επεισόδια του Dune: Prophecy και επιπλέον είναι εκτελεστική παραγωγός μαζί με τους Jordan Goldberg, Mark Tobey, John Cameron, Matthew King, Scott Z. Burns, Jon Spaihts, Brian Herbert, Byron Merritt και Kim Herbert. Ο Kevin J. Anderson είναι επίσης συμπαραγωγός.

Το Dune: Prophecy θα κάνει λοιπόν πρεμιέρα στο Max το φθινόπωρο του 2024. Το Dune του Denis Villeneuve, εν τω μεταξύ, προβάλλεται αυτή τη στιγμή στο Max, ενώ το Dune: Part Two είναι διαθέσιμο για ενοικίαση ή αγορά σε ψηφιακές υπηρεσίες streaming, όπως το Apple TV+ και το Amazon Prime Video.

Τέλος, το Dune: Part Two είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στο Max στις 21 Μαΐου 2024.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*