Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταξίδι στο χρόνο και αιματητές δολοφονίες στο Time Cut του Netflix (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Time Cut, του επερχόμενου θρίλερ επιστημονικής φαντασίας/slasher με πρωταγωνίστριες τις Madison Bailey και Antonia Gentry. Αυτό σηματοδοτεί την πιο πρόσφατη συνεργασία της Bailey και της Gentry με τον streamer, καθώς η καθεμία πρωταγωνιστεί σήμερα στις δημοφιλείς σειρές του Netflix, Outer Banks και Ginny & Georgia, αντίστοιχα.

Δείτε το trailer του Time Cut παρακάτω:




Στο video εμφανίζεται η Bailey καθώς ο χαρακτήρας της έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στο παρελθόν για να σώσει τη μεγαλύτερη αδελφή της από τη δολοφονία που θα υποστεί από ένα κατά συρροή δολοφόνο. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη για streaming από τις 30 Οκτωβρίου 2024.

Το Time Cut σκηνοθετεί η Hannah Macpherson από ένα σενάριο που έγραψε μαζί με τον σεναριογράφο του Freaky, Michael Kennedy. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Shanks, Griffin Gluck, Summer H. Howell, Megan Best, Adam Hurtig, Samuel Braun, Sydney Sabiston, Rachael Crawford. Παραγωγοί είναι οι Christopher Foss, Matthew Janzen, Max Siemers και Aubrey Bendix, ενώ παραγωγοί είναι οι Matt Kaplan και Christopher Landon.

«Όταν η Lucy Field ανακαλύπτει μια μηχανή του χρόνου - μια ακόμα μέρα στη ζωή μιας «επιστήμονα» του λυκείου - αποφασίζει να ταξιδέψει πίσω και να αποτρέψει το έγκλημα που στοιχειώνει τη νεαρή της ζωή: τη δολοφονία της μεγαλύτερης αδελφής της Summer», αναφέρει η σύνοψη. «Μπορεί να επιβιώσει στις αρχές της δεκαετίας του '00 και να ξεσκεπάσει τον δολοφόνο; Ή θα πει «Bye Bye Bye»... στη ζωή της;!». Μόνο ο χρόνος θα το δείξει». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*