Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συμπληρώνεται το cast της ταινίας Until Dawn, πληροφορίες για συμμετοχή του Peter Stromare

*
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το The Hollywood Reporter, η κινηματογραφική μεταφορά του Until Dawn ετοιμάζεται να προσθέση νέα μέλη στο καστ, συμπεριλαμβανομένου του Peter Stormare που ετοιμάζεται για μεγαλειώδη επιστροφή.

Ο Stormare είναι ένας δημοφιλής ηθοποιός με πάνω από 200 συμμετοχές, εμφανιζόμενος σε κλασικές ταινίες όπως το Fargo. Επίσης, μπήκε στο gaming με τη σειρά Destiny, παίζοντας τον Arach Jalaal ενώ υποδύθηκε τον εμβληματικό Dr. Hill στο αρχικό Until Dawn της Supermassive Games από το 2015.


Το νέο ρεπορτάζ του THR υποστηρίζει ότι "οι γνώστες λένε ότι σε μια αναδρομή στο παιχνίδι, ο Stormare επαναλαμβάνει το ρόλο του θεραπευτή Dr. Hill". Ωστόσο, προς το παρόν, τα στούντιο δεν επιβεβαίωσαν επίσημα τους ρόλους των νέων μελών του καστ.

Εκτός από τον Peter Stormare, άλλα νέα μέλη του καστ φέρονται τώρα να είναι η Maia Mitchell και ο Belmont Cameli. Οι θαυμαστές μπορεί να αναγνωρίσουν την Mitchell από το The Fosters και την Cameli από το Saved by the Bell.

Το Hollywood Reporter είχε αποκαλύψει προηγουμένως την κινηματογραφική μεταφορά του Until Dawn τον Ιανουάριο του 2024.

Ο David F. Sandberg, σκηνοθέτης των Shazam, Lights Out και Annabelle: Creation, έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του Until Dawn. Η Screen Gems και η PlayStation Productions συνεργάστηκαν για τη διασκευή.

Ειδικά η επιστροφή του Stormare αναμένεται να δημιουργήσει κάποιο ενδιαφέρον και ίσως ανοίξει την πόρτα και σε άλλα μέλη του αρχικού καστ του Until Dawn να επιστρέψουν με κάποιο τρόπο.

Από την πλευρά του παιχνιδιού, η αναμενόμενη νέα έκδοση του Until Dawn από την Ballistic Moon πήρε αξιολόγηση ESRB μόλις αυτή την εβδομάδα. Η ανακατασκευασμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει σε PC και PlayStation 5 το φθινόπωρο του 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*