Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συμμετέχοντες στο reality show Physical: 100 του Netflix κατηγορούνται για bullying (video)

Το Physical: 100 είναι ένα νοτιοκορεατικό reality show, στο οποίο 100 αθλητές διεκδικούν περίπου 225 χιλιάδες δολάρια.

Μεταξύ των αθλητών αυτών υπάρχουν bodybuilders, επαγγελματίες χορευτές, γυμναστές, παίκτες ράγκμπι, κασκαντέρ και άλλοι, που συμμετέχουν σε μια ποικιλία από αθλητικές δοκιμασίες. Πολλές από αυτές τις δοκιμασίες θέτουν τους παίκτες αντιμέτωπους με αθλητές διαφορετικής κατηγορίας, με αποτέλεσμα μερικές από τις πιο εντυπωσιακές μάχες που έχουν προκύψει από reality.



Το Physical: 100 είναι διαθέσιμο στο Netflix και έχει ήδη τραβήξει την προσοχή ενός μεγάλου ποσοστού του κοινού, αν και τώρα το κάνει εκ νέου, για τους λάθος λόγους. Μέχρι στιγμής, δύο από τους συμμετέχοντες του show κατηγορούνται για bullying και για σωματική επίθεση σε τρίτους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται υπό έρευνα από την αστυνομία. Επιπλέον, πρόσφατα έφυγε από τη ζωή η Hana Kimura (συμμετέχοντας και παλαιστής), που ήταν θύμα cyberbullying. Ως συνέπεια του θανάτου της, η ιαπωνική κυβέρνηση θέσπισε έναν νέο νόμο που καταδικάζει το cyberbullying σε έναν χρόνο φυλάκιση, ή σε πρόστιμο ύψους 2.200 δολαρίων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*