Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο The Bad Guys: Haunted Heist οι κακοί της Dreamworks μπλέκουν σε νέες στοιχειωμένες περιπέτειες (trailer)

Η DreamWorks Animation έδωσε στη δημοσιότητα το trailer του The Bad Guys: Haunted Heist που έχει θεματική Halloween. Αυτό έρχεται μετά από σχεδόν ένα χρόνο από τότε που το πρώτο ειδικό αφιέρωμα των Bad Guys, A Very Bad Holiday, έκανε το ντεμπούτο του στο Netflix.

Το επίσημο trailer αναδεικνύει την επόμενη περιπέτεια/ληστεία της ομώνυμης εγκληματικής ομάδας, η οποία θα τους δει να κλέβουν τον θησαυρό ενός νεκρού θρυλικού απατεώνα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαν σχεδιάσει, όταν ανακαλύπτουν ότι ο εν λόγω θρυλικός απατεώνας είναι ακόμα εδώ γύρω και προστατεύει την πολύτιμη λεία του. Το αφιέρωμα θα είναι διαθέσιμο για streaming στις 3 Οκτωβρίου 2024, αποκλειστικά στο Netflix.


«Σε αυτή την εορταστική περιπέτεια, οι Κακοί ξεκινούν για την απόλυτη ληστεία του Halloween, διαφεύγοντας με το πολύτιμο κλεμμένο φυλαχτό του θρυλικού νεκρού απατεώνα Reginald E. Scary», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Κατά τη διάρκεια της αποστολής τους στο στοιχειωμένο αρχοντικό του Scary, ο Wolf έχει μερικά κόλπα στο μανίκι του για να τρομάξει την ομάδα του. Αλλά όταν ο Wolf καταλήγει να τον στοιχειώνουν, οι κακοί τύποι πρέπει να επισκεφτούν ξανά το αρχοντικό για να επιστρέψουν το καταραμένο λάφυρο».

Τη σκηνοθεσία του The Bad Guys: Haunted Heist έχει αναλάβει ο Kevin Peaty, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Bret Haaland και Katherine Nolfi. Στην ταινία ακούγονται οι φωνές των Michael Godere ως Wolf, Ezekiel Ajeigbe ως Shark, Raul Ceballos ως Piranha, Chris Diamantopoulos ως Snake και Reginald E. Scary και Mallory Low ως Tarantula.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*