Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο νέο trailer του Arcane η σύγκρουση δύο κόσμων κορυφώνεται (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο trailer για τη δεύτερη και τελευταία σεζόν του Arcane, το οποίο παρουσιάζει σημαντικά στοιχειά από την πλοκή της επιτυχημένης σειράς κινουμένων σχεδίων με έμπνευση από το σύμπαν του League of Legends.

Το τελευταίο trailer μας βάζει για τα καλά στο πνεύμα της δεύτερης σεζόν, καθώς αυτή συνεχίζει από εκεί που τελείωσε η πρώτη και θα ακολουθήσει τις περιπέτειες της Vi και της Jinx.


Η 2η σεζόν του Arcane θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή τον Νοέμβριο και θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Netflix, αποτελώντας και τον επίλογο για την πολυαγαπημένη σειρά.

Βασισμένο στο παιχνίδι The League of Legends της Riot, το Arcane δημιουργήθηκε από τους Christian Linke και Alex Yee. Στην 1η σεζόν συμμετείχαν επίσης οι φωνές των Hailee Steinfeld ως Vi, Kevin Alejandro ως Jayce, Jason Spisak ως Silco, Toks Olagundoye ως Mel, JB Blanc ως Vander και Harry Lloyd ως Viktor. Παραγωγός είναι η Riot Games σε συνεργασία με το στούντιο κινουμένων σχεδίων Fortiche Productions. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Christian Linke, Marc Merrill, Brandon Beck, Jane Chung και Thomas Vu.

«Λαμβάνοντας χώρα στην ουτοπική περιοχή του Piltover και στο καταπιεσμένο κάτω κόσμο του Zaun, η ιστορία ακολουθεί την προέλευση δύο εμβληματικών πρωταθλητών της League και τη δύναμη που θα τους χωρίσει», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της σειράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*