Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο νέο trailer του Alien: Romulus κυριαρχεί η τρομακτική μορφή του Xenomoprh (trailer)

Το τελικό trailer του Alien: Romulus κυκλοφόρησε, δίνοντας μας περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη ταινία τρόμου και μια πολύ καλή ιδέα του πώς θα μοιάζει το Xenomorph στην ταινία.

Το τελευταίο trailer του Alien: Romulus αποκαλύπτει την ιστορία της ταινίας και τα κίνητρα των χαρακτήρων. Μαθαίνουμε δηλαδή ότι ο λόγος που η ομάδα των νεαρών ρακοσυλλεκτών βρίσκεται στο Romulus είναι για να κλέψουν εξαρτήματα σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από την φτώχεια.


Τα πράγματα όμως παίρνουν γρήγορα μια αναπάντεχη τροπή, καθώς η ομάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια εξωγήινη απειλή. Το νέο trailer δείχνει επίσης περισσότερα από το πώς θα μοιάζει ο Xenomorph στην ταινία καθώς και τα τρομακτικά πλοκάμια του facehugger.

Το Alien: Romulus θα είναι η έβδομη επίσημη προσθήκη στο franchise του Alien (ή η ένατη, συμπεριλαμβανομένων των crossover ταινιών με το franchise του Predator) μετά το Alien του 1979, το Aliens του 1986, το Alien 3 του 1992, το Alien Resurrection του 1997, το Alien vs. Predator του 2004, το Aliens vs. Predator: Requiem του 2007, το Prometheus του 2012 και το Alien: Covenant του 2017. Η νέα ταινία τοποθετείται μεταξύ των γεγονότων των Alien και Aliens.

«Ενώ ψάχνουν στα βάθη ενός εγκαταλελειμμένου διαστημικού σταθμού, μια ομάδα νεαρών αποίκων έρχεται αντιμέτωπη με την πιο τρομακτική μορφή ζωής στο σύμπαν», αναφέρει η σύνοψη της ταινίας.

Το Alien: Romulus θα είναι η τέταρτη ταινία που σκηνοθετεί ο Fede Álvarez. Προέρχεται από ένα σενάριο που έγραψε μαζί με τον Rodo Sayagues, βασισμένο σε χαρακτήρες των Dan O'Bannon και Ronald Shusett. Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει τους Cailee Spaeny (Priscilla), David Jonsson (Agatha Christie's Murder is Easy), Archie Renaux (Shadow and Bone), Isabela Merced (The Last of Us), Spike Fearn (Aftersun) και Aileen Wu. Ο σκηνοθέτης/δημιουργός των Alien και Prometheus, Ridley Scott, είναι παραγωγός μαζί με τους Michael Pruss και Walter Hill.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*