Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο νέο trailer της τέταρτης σεζόν (Part II) του Emily in Paris παίρνουμε μια γεύση από Ρώμη

Το trailer του Emily in Paris Season 4 Part 2 δείχνει το ρομάντζο που απολαμβάνει η Emily Cooper (Lily Collins) στη Ρώμη. Η δραμεντί του Netflix θα επιστρέψει με τα υπόλοιπα πέντε επεισόδια στις 12 Σεπτεμβρίου.

Το trailer ξεκινά με την Emily και τον Gabriel (Lucas Bravo) να απολαμβάνουν μια γλυκιά στιγμή μαζί, μετά τα δραματικά γεγονότα του πρώτου μέρους. Αλλά από εκεί και πέρα, το δίλεπτο trailer καθορίζει γρήγορα το διακύβευμα των επόμενων επεισοδίων, καθώς η Emily δεν είναι ακόμα αρκετά άνετη με το γεγονός ότι ο Gabriel έχει προηγούμενη σχέση με άλλη γυναίκα. Λέει ότι δεν θέλει να είναι η γυναίκα που θα τον απομακρύνει από την οικογένειά του.


Αλλά είτε ο Gabriel και η Emily μπορέσουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια τους είτε όχι, προκύπτουν άλλα προβλήματα. Υπάρχει μια νέα Αμερικανίδα στη δουλειά, η Genevive (την οποία υποδύεται η Thalia Benson). Παρόλο που τα δύο κορίτσια δένονται στην αρχή, προς ενόχληση του αφεντικού τους, η Emily και η Mindy (Ashley Park) βλέπουν την Genevive να έχει κάτι που μοιάζει με ρομαντικό δείπνο με τον Gabriel. Αναρωτιούνται αν μπορούν να την εμπιστευτούν.

Ο κύριος άξονας του trailer του Emily in Paris Season 4 Part 2 είναι να αναδείξει το ρομάντζο που ενδεχομένως ετοιμάζει η Emily στη Ρώμη με τον Marcello (Eugenio Franceschini). Αργότερα τη ρωτάει αν προτιμά τη Ρώμη από το Παρίσι. Το trailer τελειώνει με μια σκηνή στην οποία η Mindy πειράζει τη φίλη της, σημειώνοντας ότι η Emily είχε ρομαντικές σχέσεις με έναν Βρετανό, έναν Γάλλο και τώρα, ενδεχομένως, με έναν Ιταλό. «Συλλέγεις σφραγίδες για το διαβατήριό σου, ε;», παρατηρεί η Mindy.

Όσον αφορά το αν θα γίνει η 5η σεζόν της Emily στο Παρίσι, η Collins πρόσφατα εξέπεμψε ένα αβέβαιο μήνυμα. Πρόσθεσε όμως ότι θα ήθελε η σειρά του Netflix να συνεχίσει το παγκόσμιο ταξίδι της και να εξελιχθεί στο Τόκιο.

Μαζί με τους Collins, Bravo και Park, το καστ του Emily in Paris περιλαμβάνει τους Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Julien), Bruno Gouery (Luc), William Abadie (Antoine Lambert) και Lucien Laviscount (Alfie).

Το Emily in Paris είναι δημιούργημα, σενάριο και παραγωγή του Darren Star, ο οποίος δημιούργησε σειρές όπως το Melrose Place και το Sex and the City. Οι Tony Hernandez, Lilly Burns, Andrew Fleming, Alison Brown, Robin Schif είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, με τους Stephen Brown, Grant Sloss και Joe Murphy ως συν-επιμελητές. Η Collins, εν τω μεταξύ, είναι παραγωγός μαζί με τους τους Ryan McCormick, Raphaël Benoliel και Jake Fuller. Οι εταιρίες παραγωγής είναι η MTV Entertainment Studios, η Jax Media και η Darren Star Productions.

Η επίσημη σύνοψη έχει ως εξής: «Μετά τα δραματικά γεγονότα του άστοχου γάμου της Camille και του Gabriel, η Emily είναι ταραγμένη: Έχει έντονα συναισθήματα για δύο άντρες, αλλά τώρα ο Gabriel περιμένει μωρό με την πρώην του και οι χειρότεροι φόβοι του Alfie για εκείνη και τον Gabriel έχουν επιβεβαιωθεί. Στη δουλειά της, η Sylvie αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ένα ακανθώδες δίλημμα από το παρελθόν της για χάρη του γάμου της, και η ομάδα του Agence Grateau αντιμετωπίζει ανακατατάξεις στο προσωπικό. Η Mindy και η ομάδα της προετοιμάζονται για τη Eurovision, αλλά όταν τα χρήματα στερεύουν, αναγκάζονται να κάνουν οικονομία. Η χημεία της Emily και του Gabriel είναι αναμφισβήτητη καθώς εργάζονται μαζί για ένα αστέρι Michelin, αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να ανατρέψουν όλα όσα ονειρεύτηκαν. Καθώς τα παλιά μοτίβα συγκρούονται με νέες επιπλοκές, η Emily νιώθει να έλκεται από ένα πιθανό νέο ερωτικό ενδιαφέρον... και μια νέα πόλη».

(με πληροφορίες από το Variety)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*