Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο νέο trailer για το Lady in the Lake η Natalie Portman ερευνά ένα μυστηριώδη φόνο (trailer)

Η Natalie Portman ξεκινά μια επικίνδυνη έρευνα δολοφονίας στο trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το Lady in the Lake του Apple TV+, μια σειρά βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Laura Lippman. Η σειρά αναμένεται να φτάσει στον κολοσσό του streaming στις 19 Ιουλίου 2024.

Το trailer ξεκινά με την Cleo Johnson (Moses Ingram) να αφηγείται πώς ο θάνατός της την μετέτρεψε ξαφνικά στο πρόσωπο που όλοι αποκαλούσαν «η Κυρά της Λίμνης». Στη συνέχεια έρχεται η Maddie Schwartz της Portman, η οποία - κουρασμένη να είναι απλώς η σύζυγος κάποιου - ρίχνεται στον επικίνδυνο κόσμο της ερευνητικής δημοσιογραφίας, όπου προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τη μυστηριώδη δολοφονία της Cleo στην προσπάθειά της να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό της και το τίμημα που είναι διατεθειμένη να πληρώσει για τα όνειρά της, όσο επικίνδυνο κι αν είναι αυτό.


«Τα όνειρά σου ως συγγραφέας κατέστρεψαν τη ζωή σου. Τώρα, θα ήθελες αυτά τα ίδια όνειρα να την ξαναγράψουν. Αλλά γιατί έπρεπε να σύρεις το νεκρό μου σώμα σε αυτό», αφηγείται η Cleo στο trailer.

Σε δημιουργία και σκηνοθεσία της Alma Har'el, στην επερχόμενη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Y'lan Noel (The First Purge), Brett Gelman (Stranger Things), Byron Bowers (Irma Vep), Noah Jupe (A Quiet Place), Josiah Cross (King Richard), Mikey Madison (Once Upon a Time... in Hollywood) και Pruitt Taylor Vince (The Mentalist).

Η σύνοψη για το επερχόμενο θρίλερ έχει ως εξής: «Όταν η εξαφάνιση ενός νεαρού κοριτσιού συγκλονίζει την πόλη της Βαλτιμόρης την Ημέρα των Ευχαριστιών του 1966, οι ζωές δύο γυναικών συγκλίνουν σε μια μοιραία πορεία σύγκρουσης. Η Maddie Schwartz είναι μια Εβραία νοικοκυρά που προσπαθεί να ξεφορτωθεί ένα κρυφό παρελθόν και να επανεφεύρει τον εαυτό της ως δημοσιογράφος-ερευνητής, και η Cleo Johnson είναι μια μητέρα που περιηγείται στο πολιτικό υπογάστριο της μαύρης Βαλτιμόρης, ενώ αγωνίζεται να παρέχει τα απαραίτητα στην οικογένειά της. Οι ανόμοιες ζωές τους φαίνονται αρχικά παράλληλες, αλλά όταν η Maddie παθαίνει εμμονή με τον μυστηριώδη θάνατο της Cleo, δημιουργείται ένα χάσμα που θέτει σε κίνδυνο όλους γύρω τους».

Δείτε το trailer παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*