Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δεύτερη σεζόν του Arcane η Jinx γίνεται το σύμβολο της Undercity (trailer)

*
Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα άλλο ένα teaser trailer για τη δεύτερη σεζόν του Arcane, το πολυαναμενόμενο δεύτερο και τελευταίο μέρος της επιτυχημένης σειράς περιπέτειας δράσης κινουμένων σχεδίων. Αυτό έρχεται πριν από την κυκλοφορία του πλήρους trailer της 2ης σεζόν της σειράς την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου.

Το teaser των 20 δευτερολέπτων αναδεικνύει τις συνέπειες της θανατηφόρας επίθεσης της Jinx από το φινάλε της 1ης σεζόν, καθώς η Topside κηρύσσει στρατιωτικό νόμο για να αποκαταστήσει την ειρήνη στο Piltover. Εν τω μεταξύ, η Jinx αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο στο Zaun καθώς γίνεται η νέα ηρωίδα του λαού, που μπορεί ενδεχομένως να είναι αυτή που θα ενώσει την Undercity ενάντια στην Topside.

«Η ιστορία διαδραματίζεται στην ουτοπική περιοχή του Piltover και στο καταπιεσμένο υπόγειο κόσμο του Zaun και παρακολουθεί την προέλευση δύο εμβληματικών πρωταθλητών της League και τη δύναμη που θα τους χωρίσει», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της σειράς.

Βασισμένο στο βιντεοπαιχνίδι League of Legends της Riot Games, το Arcane δημιουργήθηκε από τους Christian Linke και Alex Yee. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Ella Purnell ως Jinx/Powder, Hailee Steinfeld ως Vi, Katie Leung ως Caitlyn, Reed Shannon ως Ekko, Amirah Vann ως Sevika, Mick Wingert ως Heimerdinger, Ellen Thomas ως Ambessa, Brett Tucker ως Singed και άλλοι. Παραγωγός είναι η Riot Games σε συνεργασία με το στούντιο κινουμένων σχεδίων Fortiche Productions. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Christian Linke, Marc Merrill, Brandon Beck, Jane Chung και Thomas Vu. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*