Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στελέχη της Amazon MGM Studios αφήνουν υποσχέσεις για δεύτερη σεζόν Gen V και μελλοντικό spin-off του The Boys

*
Οι λάτρεις του σύμπαντος του The Boys φαίνεται ότι έχουν διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα να περιμένουν στο μέλλον. Οι Jennifer Salke και Vernon Sanders της Amazon MGM Studios έδωσαν μια ευχάριστη ενημέρωση σχετικά με το μέλλον του franchise The Boys.

Το όγδοο και τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν του The Boys προβάλλεται τώρα στο Amazon Prime Video, ενώ προηγουμένως είχε επιβεβαιωθεί ότι η 5η σεζόν του The Boys θα είναι η τελευταία σεζόν της σειράς, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η 2η σεζόν του Gen V.


Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι αναπτύσσεται μια άλλη spin-off σειρά, το The Boys: Mexico.

Μιλώντας στο Variety, οι Salke και Sanders ρωτήθηκαν για τα γενικότερα σχέδια του Amazon Prime Video για το franchise τώρα που το The Boys φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του.

«Πρόκειται για το όραμα του Eric Kripke και το κοινό όραμα που έχει με τους απίστευτους συνεργάτες του στην παραγωγή», δήλωσε ο Sanders. «Και εμείς είμαστε όλοι σύμφωνοι και κάθε φορά μας προσφέρει περισσότερα από όσα πρέπει. Ακόμα και να βλέπουμε τα αρχικά πλάνα και το υλικό για τη 2η σεζόν του Gen V. Προφανώς, αυτό το συνεργείο είχε μια πραγματική πρόκληση με τον ατυχή θάνατο του Chance Perdomo. Αλλά νομίζω ότι οι οπαδοί ολόκληρης της σειράς θα ενθουσιαστούν με τη 2η σεζόν του Gen V. Όσον αφορά το μέλλον, αυτό εξαρτάται πραγματικά από τον Eric. Έχουμε πολλές ιδέες και σκέψεις, και αυτός έχει πολλές ιδέες και σκέψεις, αλλά θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα βγούμε όλοι κερδισμένοι. Έτσι, όταν ανακοινώσουμε το επόμενο πράγμα, αν ανακοινώσουμε το επόμενο πράγμα, θα είναι επειδή πραγματικά ξέρουμε ότι έχουμε τα μηνύματα από το κοινό μας ότι αυτή είναι μια ιστορία που θέλουν να ειπωθεί».

Η Salke πρόσθεσε: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με την εκπομπή. Και ο Eric, από την αρχή, είχε μια πηγή των μεγάλων δημιουργικών ιδεών του γύρω από το franchise».

Οι σεζόν 1-4 του The Boys και η 1η σεζόν του Gen V προβάλλονται αυτή τη στιγμή στο Prime Video. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι ημερομηνίες κυκλοφορίας της 5ης σεζόν του The Boys και της 2ης σεζόν του Gen V. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*