Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Squid Game – Την επιστροφή στην αρένα ετοιμάζει το νέο trailer της σειράς του Netflix

Η δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Squid Game θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου 2024 και το Netflix αποκάλυψε ένα νέο teaser trailer. Με αυτό προσκαλεί τους θεατές ξανά στην αρένα.

«Τρία χρόνια μετά τη νίκη του στο Squid Game, ο Player 456 σταμάτησε να πηγαίνει στα States και επιστρέφει με μια νέα λύση στο μυαλό του», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Ο Gi-hun μπαίνει για άλλη μια φορά στο μυστηριώδες παιχνίδι επιβίωσης, ξεκινώντας ένα άλλο παιχνίδι ζωής ή θανάτου με νέους συμμετέχοντες που συγκεντρώθηκαν για να κερδίσουν το έπαθλο των 45,6 δισεκατομμυρίων γουόν».


Στο cast μετέχουν οι: Lee Jung-jae, Wi Ha-joon, Lee Byung-hun.Gong Yoo, Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri και Won Ji-an.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*