Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Squid Game: Νέο teaser trailer καλωσορίζει τους παίκτες στη δεύτερη σεζόν

*
Οι συνδρομητές του Netflix περιμένουν πως και πως νέα για τη δεύτερη σεζόν του Squid Game και η πλατφόρμα κυκλοφόρησε ένα νέο teaser trailer. Η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ μια τρίτη και τελευταία σεζόν αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2025. Στο νέο αυτό teaser βλέπουμε την επιστροφή του πρωταγωνιστή Seongh Gi-hun, τον οποίο και υποδύεται ο Lee Jung-Jae.

Ο ίδιος είναι ο νικητής του πρώτου κύκλου και ο μόνος που επιβίωσε από τα παιχνίδια και θεωρούσε -εσφαλμένα- ότι αυτή η εξέλιξη θα άλλαζε τη ζωή του και τη ζωή της κόρης του. Αγανακτισμένος με όσα είδε, αποφασίζει να μπει ξανά στο παιχνίδι και να εντοπίσει αυτούς που το έστησαν και εξόντωσαν τόσο κόσμο.


Το Squid Game θεωρείται από τις πιο πετυχημένες παραγωγές του Netflix μέχρι και σήμερα, με εκατομμύρια θεάσεις σε κάθε άκρη του πλανήτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*