Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σπάει κάθε ρεκόρ streaming το The Boys, προσπερνάει άνετα το House of the Dragon

*
Η τηλεοπτική σειρά «The Boys» του Prime Video συνέτριψε κάθε ρεκόρ όσον αφορά την τηλεθέαση στο τέλος της τέταρτης σεζόν της. Η αμερικανική εταιρεία μετρήσεων Nielsen δημοσίευσε την πιο πρόσφατη λίστα με τα 10 κορυφαία streaming προγράμματα για την εβδομάδα 15-21 Ιουλίου -μια περίοδο που αφορά το φινάλε της 4ης σεζόν στις 18 Ιουλίου- και το The Boys κατέλαβε την κορυφή.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω εβδομάδας, το The Boys συγκέντρωσε περισσότερα από 1,3 δισεκατομμύρια λεπτά ροής σε όλα τα 32 διαθέσιμα επεισόδια. Το House of the Dragon προσγειώθηκε στη θέση 2 με 1,1 δισεκατομμύρια λεπτά ροής σε 16 διαθέσιμα επεισόδια, με τα Cobra Kai, Love Is Blind και Bluey να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα, το καθένα με πάνω από 1 δισεκατομμύριο λεπτά ροής εκείνη την εβδομάδα.


Όπως αναφέρει το TV Line, το The Boys έφτασε το ένα δισεκατομμύριο εβδομαδιαία λεπτά ροής για όγδοη φορά από τότε που έκανε το ντεμπούτο της η σειρά- περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κυκλοφορία του Prime Video. Είναι επίσης η 20ή φορά που το The Boys έχει μπει στο συνολικό top 10 του πίνακα της Nielsen – το οποίο αποτελεί επίσης ρεκόρ για τηλεοπτική σειρά του Prime.

Το The Boys επιστρέφει για μία ακόμη σεζόν για να ολοκληρώσει την ιστορία με μια επική αναμέτρηση μεταξύ του Homelander και του Billy Butcher. Παρόλο που το The Boys φτάνει στο τέλος του, η spinoff σειρά Gen V επιστρέφει για δεύτερη σεζόν, ενώ βρίσκεται επίσης στα σκαριά ένα prequel με τίτλο Vought Rising. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*