Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σούπερ προσφορά για το Disney+ με €3,99 το μήνα!

*
Το Disney+ ανακοίνωσε μια νέα προσφορά περιορισμένου χρόνου για όσους θέλουν να μπουν στην πλατφόρμα του με μόλις €3,99 το μήνα. Το πακέτο έρχεται για όσους θέλουν να απολαύσουν πρεμιέρες σειρών και ταινιών από Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και θα κάνουν εγγραφή από σήμερα έως και τις 27 Σεπτεμβρίου. Αφορά τόσο όσους δεν είχαν ποτέ συνδρομή, όσο και όσους την είχαν διακόψει και θέλουν να κάνουν επανέναρξη. Η προσφορά έχει ισχύ για 3 μήνες, κάτι που σημαίνει πως για το πρώτο τρίμηνο, το αντίτιμο της συνδρομής θα είναι στα €3,99/μήνα πριν ανέβει μετά στην κανονική τιμή του premium πακέτου, δηλαδή στα €13,99/μήνα (εκτός και αν ο χρήστης ακυρώσει).

Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στο αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο του Disney+ και θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις πιο πρόσφατες αλλά και επερχόμενες κυκλοφορίες όπως:
- το νέο κύκλο της πρωτότυπης σειράς «Only Murders in the Building» με τους Στιβ Μάρτιν, Μάρτιν Σορτ και Σελένα Γκόμεζ
- την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Ιστορίες Καλοσύνης», από την Searchlight Pictures
- την ταινία που έσπασε όλα τα ρεκόρ «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» από τα στούντιο της Disney και της Pixar, διαθέσιμη στις 25 Σεπτεμβρίου
- την πρωτότυπη σειρά «The Bear» παραγωγής FX
- τη νέα πρωτότυπη σειρά «Agatha All Along» από τη Marvel Television, διαθέσιμη στις 19 Σεπτεμβρίου


Ακόμη, οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν την πρωτότυπη σειρά δράσης από την Lucasfilm «Η Ακόλουθος», την ταινία «Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version)», τις πρωτότυπες σειρές «Becoming Karl Lagerfeld», «The Kardashians», έως τις κλασικά αγαπημένες σειρές «Grey’s Anatomy», «The Simpsons» και «Modern Family». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*