Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Skincare: Μια ταινία με την Elizabeth Banks, εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα (trailer)

Η IFC Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας Skincare, όπου πρωταγωνιστεί η υποψήφια για Emmy, Elizabeth Banks. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Αυγούστου 2024.

“Πρόκειται για μια φανταστική ιστορία, εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα. Το Skincare ακολουθεί τη διάσημη αισθητικό Hope Goldman που ετοιμάζεται να πάει την καριέρα της στο επόμενο επίπεδο, λανσάροντας τη δική της σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος, όμως τα πράγματα γίνονται περίπλοκα όταν η ανταγωνίστριά της, Angel Vergara ανοίγει μια νέα μπουτίκ αισθητικής απέναντι από το δικό της studio. Αρχίζει να υποψιάζεται πως κάποιος σαμποτάρει τη φήμη της και τη δουλειά της και μαζί με τον φίλο της, Jordan αποφασίζει να αποκαλύψει το μυστήριο που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή της”.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Lewis Pullman (Top Gun: Maverick), Luis Gerardo Méndez (Charlie’s Angels), Nathan Fillion (Rookie, The Suicide Squad) και Michaela Jaé Rodriguez (Pose).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*