Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Skeleton Crew: Αποκαλύφθηκε το καστ και η πρώτη εικόνα από τη νέα σειρά Star Wars του Disney+

*
Κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration 2023, η Lucasfilm αποκάλυψε το βασικό καστ της σειράς Skeleton Crew.

Τα γυρίσματα του νέου show από τον κόσμο του Star Wars ολοκληρώθηκαν τον Ιανουάριο του 2023, με πρωταγωνιστές τους πρωτοεμφανιζόμενους Ravi Cabot-Conyers, Kyriana Kratter και Robert Timothy Smith. Στο πλευρό της τριάδας θα εμφανίζεται και ο υποψήφιος για Όσκαρ Jude Law, που θα υποδύεται έναν Jedi.

Οι Jon Watts, David Lowery, Jack Schreier, Daniel Kwan, Daniel Scheinert, Bryce Dallas Howard και Lee Isaac Chung είναι μεταξύ των σκηνοθετών της σειράς. Ο Watts και ο Christopher Ford, με τον οποίο συνεργάστηκε για την ταινία Spider-Man: Homecoming, είναι οι δημιουργοί της παραγωγής, αλλά και executive producers της, όπως οι Jon Favreau, Dave Filoni και Kathleen Kennedy.

Τέλος, η Lucasfilm παρουσίασε και την πρώτη εικόνα από την αναμενόμενη σειρά ενηλικίωσης και επιστημονικής φαντασίας, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ μέσα στο 2023.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*