Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντική σκηνή από το video game δεν περιλήφθηκε στο έκτο επεισόδιο του The Last of Us

*
H τηλεοπτική μεταφορά του The Last of Us είναι ως τώρα αρκετά πιστή στο πρωτότυπο σενάριο. Από το μοτίβο αυτό δεν ξέφυγε το έκτο επεισόδιο, όπου, μεταξύ άλλων, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια συζήτηση γεμάτη συναισθήματα ανάμεσα στον Joel (Pedro Pascal) και την Ellie (Bella Ramsey). Υπήρχε όμως μια σημαντική παράλειψη. Πιο συγκεκριμένα, δεν υπήρχει η στιγμή που ο Tommy προσπάθησε να δώσει στον Joel μια φωτογραφία της κόρης του, Sarah που είχε πάρει από το σπίτι που έμεναν στο παρελθόν. Στο παιχνίδι, η σκηνή διαδραματίζεται όταν τα δύο αδέρφια σμίγουν στο Jackson. Ο Joel αρνείται να την πάρει, όμως η φωτογραφία έρχεται στην κατοχή της Ellie, που του τη δίνει πριν πάνε στο νοσοκομείο της Salt Lake City.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*