Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε τρία μέρη θα προβληθεί η δεύτερη σεζόν του Arcane στο Netflix (trailer)

Επιτέλους, το Netflix αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας για τη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Arcane. Υπάρχει και ένα γεμάτο βία trailer που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

Η Vi επιστρέφει, έτοιμη να δημιουργήσει πανικό στο νέο clip, όπου δίνει μάχη σε μια υπόγεια αρένα. Ρίχνοντας στο καναβάτσο τον πρώτο της αντίπαλο- έναν τεράστιο άνδρα με σιδερένιο σαγόνι, αποκαλύπτει την πιο άγρια εκδοχή του χαρακτήρα της. Το trailer ολοκληρώνεται με ένα ευρύτερο teaser για τα γεγονότα της δεύτερης σεζόν και αποκαλύπτεται το πρόγραμμα κυκλοφορίας των επεισοδίων της.


Το Netflix αποφάσισε να το χωρίσει σε τρία μέρη. Το Act 1 έρχεται στις 9 Νοεμβρίου, το Act 2 στις 16 Νοεμβρίου και το Act 3 στις 23 του ίδιου μήνα.

Δεν θα υπάρξει τρίτη σεζόν για το Arcane.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*