Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε μία ταινία θα ολοκληρωθεί η ιστορία του The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum

*
Η ιστορία του The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum θα ολοκληρωθεί σε μία ταινία, ενώ ετοιμάζεται και ένα ακόμα live action φιλμ βασισμένο στον φανταστικό κόσμο του J.R.R. Tolkien.

Τον περασμένο Μάιο ανακοινώθηκε ότι ο Andy Serkis, που υποδύθηκε τον Gollum στην τριλογία The Lord of the Rings του Peter Jackson, σκόπευε να σκηνοθετήσει μια νέα ταινία τοποθετημένη στη Middle- earth που ως τώρα έχει τον τίτλο The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum. Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το 2026, ενώ το σενάριο επιμελούνται οι: Fran Walsh, Philippa Boyens, Phoebe Gittins και Arty Papageorgiou.


Μετά από έναν μήνα ο Ian McKellen (Gandalf ) είπε ότι με βάση τα όσα του είχαν εκμυστηρευτεί, είχε αποκομίσει την εντύπωση πως η ιστορία του The Hunt for Gollum θα κάλυπτε δύο ταινίες.

Όμως, μιλώντας στο Empire Magazine,η Boyens επιβεβαίωσε πως θα πρέπει να αναμένουμε μία ταινία.

«Μπορώ να σας πω σίγουρα ότι δεν είναι δύο ταινίες! Αυτή ήταν μια πραγματική παρεξήγηση που συνέβη επειδή αρχίσαμε να δουλεύουμε, εννοιολογικά, σε δύο διαφορετικές ταινίες live action», είπε η Boyens. «Η πρώτη είναι το The Hunt For Gollum, η δεύτερη δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί».

«Πειραματιζόμαστε με διάφορες ιδέες, αλλά οι περισσότερες από αυτές τις ιδέες περιλαμβάνουν τον Gandalf. Έτσι ο Γκάνταλφ πιθανότατα θα επιστρέψει για δύο ταινίες live action», συμπλήρωσε η Boyens και έτσι δικαιολογείται η άποψη που είχε σχηματίσει ο Ian McKellen.

Τα γεγονότα του The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum θα διαδραματίζονται εντός αυτών του The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*