Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε γοτθικό σκηνικό το πρώτο teaser της ταινίας Nosferatu (trailer)

Η Focus Features κυκλοφόρησε το teaser trailer της ταινίας Nosferatu, της πλέον αναμενόμενης ταινίας τρόμου του 2024. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου και αποτελεί ένα remake της κλασσικής ταινίας του 1922, που με τη σειράς της ήταν η ανεπίσημη κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος Dracula, το οποίο έγραψε ο Bram Stoker.

Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια δεν αποκαλύπτουν και πολλά για το επερχόμενο φιλμ, θα έχετε όμως την ευκαιρία να πάρετε μια ιδέα για το έλεγχο που ασκεί το εμβληματικό vampire (τον υποδύεται ο Bill Skarsgård) στους κατοίκους της πόλης. Επίσης εμφανίζονται η Lily Rose-Depps που έχει τον ρόλο της Ellen Hutter και φαίνεται ότι καλεί κοντά της το vampire, μαζί με τον Willem Dafoe στον ρόλο του Professor Albin Eberhart Von Franz. Ο Count Orlok (Skarsgård) δεν αποκαλύπτεται πλήρως, αλλά είναι καλυμμένος από σκιές.


Συμπρωταγωνιστούν οι Nicholas Hoult ως Thomas Hutter, Aaron Taylor-Johnson ως Friedrich Harding, Emma Corrin ως Hanna Harding, Simon McBurney ως Herr Knock και Ralph Ineson ως Dr. Wilhelm Sievers.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*