Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε έναν κυβικό κόσμο γεμάτο περιπέτειες βυθίζονται οι πρωταγωνιστές στο πρώτο trailer του A Minecraft Movie

Τίτλο και teaser trailer απόκτησε η ταινία live-action Minecraft. Πρόκειται για το A Minecraft Movie, με πρωταγωνιστές τον Jason Momoa και τον Jack Black, που η Warner Bros. και η Legendary θα φέρουν στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Απριλίου 2025.

«Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Minecraft, όπου η δημιουργικότητα δεν σας βοηθά απλώς να δημιουργήσετε, είναι απαραίτητη για την επιβίωση! Τέσσερις μεταξύ τους – ο Garrett "The Garbage Man" Garrison (Momoa), ο Henry (Hansen), η Natalie (Myers) και η Dawn (Brooks) - παλεύουν με συνηθισμένα προβλήματα όταν ξαφνικά έλκονται από μια μυστηριώδη πύλη στον Υπέρκοσμο: α παράξενη, κυβική χώρα των θαυμάτων που ευδοκιμεί στη φαντασία. Για να επιστρέψουν στο σπίτι, θα πρέπει να κατακτήσουν αυτόν τον κόσμο (και να τον προστατεύτουν από κακά πράγματα όπως τα Piglins και τα Zombies, επίσης) ενώ θα ξεκινήσουν μια μαγική αναζήτηση με έναν απροσδόκητο, έμπειρο τεχνίτη, τον Steve (Black). Μαζί, η περιπέτειά τους θα προκαλέσει και τους πέντε να είναι τολμηροί και να επανασυνδεθούν με τις ιδιότητες που καθιστούν τον καθένα ξεχωριστά δημιουργικό… τις ίδιες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να είναι επιτυχημένοι ξανά στον πραγματικό κόσμο», λέει η σύνοψη.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Danielle Brooks, Sebastian Euge Hansen, Emma Myers, Jennifer Coolidge, Kate McKinnon και Jemaine Clement.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*