Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rosario Dawson και Sonoya Mizuno πρωταγωνιστούν στη νέα animated σειρά “Terminator Zero”

*
Η νεότερη προσθήκη που έρχεται στο franchise του Terminator, η σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix Terminator Zero, θα περιλαμβάνει τη Rosario Dawson του Ahsoka και τη Sonoya Mizuno από το House of the Dragon.

Αυτή η συναρπαστική νέα παραγωγή πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται στις 29 Αυγούστου - γνωστή και ως «Ημέρα της Κρίσης» στο σύμπαν του Terminator - και διαθέτει ένα αστραφτερό καστ φωνών. Οι εκκωφαντικές επιλογές ξεκίνησαν με τη συμμετοχή του Timothy Olyphant στη νέα σειρά οκτώ επεισοδίων, ενός ηθοποιού γνωστού για τη συμμετοχή του σε μια μεγάλη ποικιλία σειρών και ταινιών, όπως το Deadwood του HBO, η ταινία Hitman του 2007 και η τέταρτη ταινία Die Hard Live Free or Die Hard. Τώρα, νέα ονόματα έχουν προστεθεί στη λίστα των ηθοποιών του Terminator Zero, σύμφωνα με το Collider. Η Rosario Dawson, γνωστή για την τον ομώνυμο στη σειρά Ahsoka, θα υποδυθεί μια προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη γνωστή ως Kokoro.


Δίπλα της θα βρίσκεται ο André Holland, γνωστός για τον ρόλο του στην βραβευμένη με Όσκαρ ταινία Moonlight. Έχει αναλάβει τον ρόλο του Malcolm Lee, ενός εφευρέτη που εργάζεται για τη δημιουργία μιας τεχνητής νοημοσύνης που θα ανταγωνιστεί το Skynet. Η Ann Dowd από το The Handmaid's Tale του Hulu θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα γνωστό ως The Prophet, ο οποίος καθοδηγεί την ανθρωπότητα μέσα από τους σκοτεινούς καιρούς στους οποίους έχει εισέλθει. Το καστ συμπληρώνει η Sonoya Mizuno, η οποία υποδύεται τη Mysaria στο αγαπημένο prequel του Game of Thrones, House of the Dragon. Υποδύεται την Eiko, μια μαχήτρια της αντίστασης από μια εκδοχή του 2022 μετά την Ημέρα της Κρίσης που στάλθηκε για να σταματήσει την έναρξη του Kokoro.

Η παραγωγή του Terminator Zero θα γίνει από το θρυλικό ιαπωνικό στούντιο κινουμένων σχεδίων Production I.G., γνωστό για τη δουλειά του στην αγαπημένη σειρά Ghost in the Shell. Δεδομένης της ιστορίας τους στη σκοτεινή, γεμάτη δράση επιστημονική φαντασία, φαίνονται ιδανικοί για ένα franchise με τόσο έντονα στοιχεία επιστημονικής φαντασίας όπως το Terminator. Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων είναι αφιερωμένη στη διατήρηση της συνέχειας της αρχικής σειράς, ενώ παράλληλα βασίζεται σε αυτήν, μεταφέροντας το κοινό στην καίρια στιγμή της εναλλακτικής εκδοχής της ανθρώπινης ιστορίας του franchise, όταν η τεχνητή νοημοσύνη Skynet αποκτά αυτογνωσία. Η πλοκή θα επικεντρώνεται στον Malcolm Lee και σε έναν στρατιώτη που στάλθηκε από το μέλλον για να τον προστατεύσει. Πρόκειται αναμφίβολα για μια επική μάχη για την τύχη του κόσμου και όλων όσων κατοικούν σε αυτόν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*