Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Return to Silent Hill: Πρώτη ματιά στον Pyramid Head

*
To Variety δημοσίευσε μια νέα εικόνα από την ταινία Return to Silent Hill, που μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στον χαρακτήρα Pyramid Head. Το σενάριο του φιλμ είναι βασισμένο στο video game Silent Hill 2, που κυκλοφόρησε για το PlayStation 2 το 2001 και εκεί εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Pyramid Head.

Η ιστορία ξεκινάει όταν μια μυστηριώδης επιστολή από τη Mary καλεί τον James πίσω στο Silent Hill, όπου βρίσκει μια κάποτε γνώριμη σε αυτόν πόλη μεταμορφωμένη από ένα άγνωστο κακό. Ενώ ο James αναζητά απεγνωσμένα τη Mary, συναντά τρομακτικά πλάσματα και αρχίζει να ξετυλίγει το μυστήριο του τι συνέβη στην πόλη. Αλλά καθώς κατεβαίνει βαθύτερα στο σκοτάδι, τα μυστικά που αποκαλύπτει οδηγούν σε μια τρομακτική αλήθεια και ο James παλεύει να κρατηθεί στα λογικά του για να σώσει τη μία και αληθινή του αγάπη.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*