Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Severance του Apple TV+ (trailer)

Το Apple TV+ έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του Severance, στην οποία θα επιστρέψει ο Adam Scott, γνωστός σε όλους από το Parks and Recreation. Για την ερμηνεία του στην 1η σεζόν, ο Scott κέρδισε υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και Emmy καλύτερου ηθοποιού.

«Ο Mark Scout (Scott) ηγείται μιας ομάδας στην Lumon Industries, οι υπάλληλοι της οποίας έχουν υποβληθεί σε μια διαδικασία η οποία διαχωρίζει χειρουργικά τις μνήμες τους μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής τους ζωής», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Αυτό το τολμηρό πείραμα για την "ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής" τίθεται υπό αμφισβήτηση, καθώς ο Mark βρίσκεται στο επίκεντρο ενός μυστηρίου που θα τον αναγκάσει να αντιμετωπίσει την πραγματική φύση της δουλειάς του... και του εαυτού του. Στη 2η σεζόν, ο Μαρκ και οι φίλοι του μαθαίνουν τις ολέθριες συνέπειες του να παίζεις με την πραγματικότητα του διαχωρισμού, οδηγώντας τους ακόμα πιο βαθιά σε ένα μονοπάτι θλίψης».


Η 2η σεζόν του Severance αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2025 και θα ακολουθεί ένα επεισόδιο κάθε Παρασκευή μέχρι τις 21 Μαρτίου. Αυτό έρχεται μετά από περισσότερα από δύο χρόνια από τότε που η σειρά είχε ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο των 9 επεισοδίων.

Τη σειρά δημιούργησε και έγραψε ο Dan Erickson, ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον σκηνοθέτη Ben Stiller. Εκτός από τον Scott, στη 2η σεζόν θα επιστρέψουν επίσης οι Britt Lower, Tramell Tillman, Zach Cherry, Jen Tullock, Michael Chernus, Dichen Lachman, ο βραβευμένος με Emmy John Turturro, ο Christopher Walken και η Patricia Arquette. Θα προστεθούν τα νέα μέλη του καστ Sarah Bock, Bob Balaban, Robby Benson, Stefano Carannante, Gwendoline Christie, Ólafur Darri Ólafsson, John Noble, Alia Shawkat και Merritt Wever.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*