Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το Heretic, τη νέα ταινία τρόμου από την Α24 (trailer)

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας ταινίας τρόμου Heretic. Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Hugh Grant, βγαίνει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο.

Η ταινία «ακολουθεί δύο Μορμόνους ιεραποστόλους που προσπαθούν να προσηλυτίσουν έναν άνδρα, ο οποίος αποδεικνύεται πολύ πιο επικίνδυνος από ό,τι θα μπορούσαν να προβλέψουν».


Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας Heretic υπογράφουν οι Scott Beck και Bryan Woods. Το κινηματογραφικό δίδυμο είχε σκηνοθετήσει στο παρελθόν τα Nightlight του 2015, Haunt του 2019 και 65 του 2023, ενώ ήταν επίσης σεναριογράφοι στο A Quiet Place του 2018 και στο The Boogeyman του 2023.

Εκτός από τον Grant, στο Heretic πρωταγωνιστούν η Chloe East (The Fabelmans, The Wolf of Snow Hollow) και η Sophie Thatcher (The Boogeyman, MaXXXine).

Η Thatcher δήλωσε στο περιοδικό Elle Magazine σε συνέντευξή της τον Μάιο του 2024 ότι, αν και δεν πηγαίνει πλέον στην εκκλησία και δεν συμφωνεί «σχεδόν με τίποτα» από όσα πρεσβεύει το δόγμα, χρησιμοποίησε την ανατροφή της στην εκκλησία των Μορμόνων για να πείσει την ομάδα του Heretic να την επιλέξει.

«Ήθελα να αισθάνομαι σαν την οικογένειά μου», δήλωσε η Thatcher. «Η συμπρωταγωνίστριά μου, η Chloe East, μεγάλωσε επίσης ως Μορμόνα. Αισθάνομαι ότι κάναμε και οι δύο καλή δουλειά για να το κάνουμε αληθινό και προσγειωμένο και όχι αστείο».

Ο Grant είναι γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο σε ταινίες όπως το Four Weddings and a Funeral του 1994, το Notting Hill του 1999, το Bridget Jones's Diary του 2001, το Love Actually του 2003, το Paddington 2 του 2017 και το Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves του 2023. Πρόσφατα έπαιξε έναν ρόλο στην ταινία Unfrosted του Jerry Seinfeld, ενώ σύντομα θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Daniel Clever στην επερχόμενη ταινία Bridge Jones: Mad About the Boy, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2025.

Η ταινία Heretic κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 15 Νοεμβρίου 2024, από την A24.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*