Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την κωμωδία The Fabulous Four (trailer)

Η Bleecker Street κοινοποίησε το πρώτο trailer του The Fabulous Four, την επερχόμενη κωμωδία της, στην οποία συμμετέχουν οι βραβευμένες ηθοποιοί Bette Midler, Sheryl Lee Ralph, Susan Sarandon και Megan Mullally. Η ταινία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου 2024.

«[Η ταινία] ακολουθεί τρεις φίλες (Sarandon, Mullally και Ralph), οι οποίες ταξιδεύουν στο Key West της Φλόριντα για να γίνουν παράνυμφοι σε έναν γάμο-έκπληξη της φίλης τους από το κολέγιο Marilyn (Midler)», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας. «Μόλις φτάσουν εκεί, οι αδελφικές σχέσεις αναζωπυρώνονται, το παρελθόν αναδύεται ξανά σε όλο του το μεγαλείο και υπάρχουν αρκετές σπίθες, ποτά και ρομάντζα για να αλλάξουν τις ζωές όλων τους με τρόπο που δεν περίμεναν ποτέ».


Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Jocelyn Moorhouse σε σενάριο των Ann Marie Allison και Jenna Milly. Το καστ περιλαμβάνει την Bette Midler ως Marilyn, τη Sheryl Lee Ralph ως Kitty, τη Susan Sarandon ως Lou και τη Megan Mullally ως Alice, μαζί με τους Bruce Greenwood, Timothy V. Murphy, Brandee Evans, Sophie von Haselberg, Nicholas Velez, Abigail Dolan, Renika Williams και άλλους. Παραγωγός είναι ο Richard Barton Lewis και η Lauren Hantz.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*