Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρωταγωνιστής του The Lord of the Rings: The Rings of Power μιλάει για το σκηνικό βίας της δεύτερης σεζόν

*
Η 2η σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power ξεκινά αργότερα φέτος και καλωσορίζει μια σειρά από νέους πρωταγωνιστές. Ανάμεσά τους είναι ο Sam Hazeldine ως Adar, ο έκπτωτος ηγέτης των ξωτικών και των orcs, τον οποίο υποδυόταν στην 1η σεζόν ο Joseph Mawle.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο ηθοποιός προϊδέασε λίγο για το εύρος του χαρακτήρα του στη δεύτερη σεζόν, καθώς και για το τι μπορούν να περιμένουν οι θεατές από τον τόνο της της σειράς φαντασίας. «Η 2η σεζόν ξεκινάει με πάταγο και μάλιστα εξεπλάγην με το πόσο αιμοδιψής και βίαιη είναι», είπε στο δημοσίευμα πριν αποκαλύψει ότι θα μάθουμε περισσότερα για την προέλευσή του στη συνέχεια.


«Υπήρχε μια προσφορά για εξουσία και για κάτι άλλο, το οποίο θα μάθετε αργότερα στη σειρά, και ο Adar δέχτηκε πρόθυμα τη συμφωνία», πρόσθεσε ο Hazeldine, αναφερόμενος στην προηγούμενη επιρροή του Sauron πάνω του. «Είναι κάπως σαν να πήρε το ‘κόκκινο χάπι’ και να εξαπατήθηκε. Βασανίστηκε φρικτά και ακρωτηριάστηκε».

Όπως είδαμε στο πρώτο trailer για τη 2η σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power, η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς φαντασίας του Prime Video θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στην άνοδο του Sauron στην εξουσία. Στο πρώτο teaser, τον βλέπουμε μεταμφιεσμένο σε ξωτικό, κάτι που μοιάζει με τη μορφή του Annatar, καθώς η Μέση Γη ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη μάχη της.

Φαίνεται ότι και ο Adar θα αντιμετωπίσει τις δικές του μάχες στη νέα σεζόν. «Για μένα, η γοητεία του ήταν ότι είναι ένας σκοτεινός χαρακτήρας, αλλά δεν βλέπει τον εαυτό του ως κακό. Απλά προσπαθεί να προστατεύσει τα παιδιά του, τους Uruk", πρόσθεσε ο Hazeldine αναφορικά με την πορεία του χαρακτήρα. «Κάνει λοιπόν αυτό που αισθάνεται ότι πρέπει να κάνει για να τα σώσει από τη γενοκτονία, είτε αυτή θα είναι από τον Sauron, ο οποίος τους βλέπει ως τροφή για την πολεμική μηχανή του, είτε από τα ξωτικά».

Η 2η σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*