Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτα, δραματικά πλάνα από τη σειρά Splinter Cell: Deathwatch του Netflix (trailer)

Το Netflix παρουσίασε ένα trailer για τη σειρά Splinter Cell: Deathwatch, με τον Liev Schreiber (The Perfect Couple) να έχει τον ρόλο του εμβληματικού Sam Fisher.

Ο Sam Fisher είναι ένας μυστικός πράκτορας που εργάζεται για τον αμερικανικό κυβερνητικό οργανισμό Fourth Echelon. Στα πρώτα πλάνα της σειράς βλέπουμε ένα ζευγάρι κιάλια να βυθίζεται στο νερό και λουλούδια να τοποθετούνται στο φέρετρο ενός άνδρα που ονομάζεται Douglas Shetland. Στον τάφο έχουν σκαλιστεί οι λέξεις “Beloved Father” και ο Fisher λέει, “Αν συνηθίσεις τις σκιές, βλέπει το γιατί είναι κακοί κάποιοι άνθρωποι. Και δεν θα σε δούνε ποτέ να έρχεσαι”.


Την παραγωγή έχουν αναλάβει η Ubisoft Film & Television και τα animation studios Sun Creature και Fost. Η σκηνοθεσία έχει ανατεθεί στον Guillaume Dousse και στον Félicien Colmet-Daage, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Derek Kolstad (John Wick).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*