Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Primos: Η νέα σειρά της Disney μάς προετοιμάζει για ένα αξέχαστο καλοκαίρι (trailer)

To Disney Channel δημοσίευσε ένα trailer για την επερχόμενη κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων Primos, η οποία είναι εμπνευσμένη από την εμπειρίες της δημιουργού Natasha Kline ως παιδί στη Νότια Καλιφόρνια, όπου μεγάλωσε σε μια μεγάλη, πολυπολιτισμική και αναμειγμένη Μεξικανο – Αμερικανική οικογένεια.

“Το σενάριο ακολουθεί την Tater Ramirez Humphrey, ένα εκκεντρικό κορίτσι με φιλόδοξα όνειρα για το καλοκαίρι. Όμως, τα πλάνα της παίρνουν απροσδόκητη τροπή, όταν η οικογένειά της προσκαλεί 12 από τα ξαδέλφια της να μείνουν μαζί τους, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ένα καλοκαίρι γεμάτο εκπλήξεις και αξέχαστες περιπέτειες”.


Τα δύο πρώτα επεισόδια θα προβληθούν από το Disney Channel στις 26 Ιουλίου και μια μέρα μετά από το Disney+.

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Myrna Velasco ως Tater Ramirez Humphrey; Angélica María ως Buela η γιαγιά της Tater, Cheech Marin Pop ο παππούς της Tater, Melissa Villaseñor Nellie Ramirez Humphrey η αδελφή της Tater, Jim Conroy ως Bud Humphrey ο πατέρας της Tater, Michelle Ortiz ως Bibi Ramirez Humphrey η μητέρα της Tater και Liza Koshy στον ρόλο της Serena που είναι η καλύτερη φίλη της πρωταγωνίστριας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*