Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέθανε σε ηλικία 93 ετών ο James Earl Jones, η φωνή των Darth Vader και Mufasa

*
Η Δευτέρα έκλεισε με μια πολύ δυσάρεστη είδηση για το χώρο του θεάματος, αφού ο James Earl Jones έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών. Ο Jones ήταν από τους λίγους ηθοποιούς που είχε κερδίσει το EGOT (Emmy, Grammy, Oscar, Tony) και μπήκε για τα καλά στη ζωή μας ως η φωνή του χαρακτήρα Darth Vader στον κόσμο του Star Wars.

Η ανακοίνωση του θανάτου του έγινε από τον ατζέντη του, χωρίς να δοθεί κάποια παραπάνω πληροφορία για τα αίτια. Ο Mark Hamill που είχε δώσει σάρκα και οστά στον γιο του Darth Vader, Luke Skywalker, τον αποχαιρέτησε στα social media με ένα μήνυμα «RIP dad» και ένα emoji με μια ραγισμένη καρδιά. Ο Jones είχε δώσει και τη φωνή του στον Mufasa στην ταινία Lion King του 1994 και σε αρκετές ακόμη, όπως τα Coming to America και Conan the Barbarian, ενώ είχε εμφανιστεί και 3 φορές στους Simpsons.








 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*