Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερο ξύλο και δράση στο νέο trailer της live-action σειράς Like a Dragon: Yakuza

*
Το Like a Dragon: Yakuza μεταφέρεται σε lice-action σειρά και πλέον έχουμε και το πρώτο μεγάλης διάρκειας trailer του. Η νέα παραγωγή του Amazon παρουσιάζει μια ακόμη οπτική του κόσμου της και μας προετοιμάζει κατάλληλα για την πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 24 Οκτωβρίου. Το Like a Dragon: Yakuza καλύπτει δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους, το 1995 και το 2005, με τον πρωταγωνιστή Kazuma Kiryu να προσπαθεί να επιβιώσει και να ανέβει στην Yakuza.

Το 1995, ο ίδιος και οι φίλοι του Nishiki, Yumi και Miho, προγραμματίζουν μια επίθεση σε μία επιχείρηση που ελέγχεται από την οικογένεια Dojima, μία πανίσχυρη ομάδα που ελέγχει το Kamurocho. Το 2005, ο Kiryu βγαίνει από τη φυλακή και μαθαίνει πως οι φίλοι του είναι σε κίνδυνο. Έτσι, αποφασίζει να επιστρέψει στο Kamurocho για να τους προστατεύσει, αλλά τα πάντα έχουν αλλάξει μεταξύ τους.


Το Amazon ελπίζει σε επιτυχία παρόμοια με του Fallout, το οποίο και είδαν πάνω από 65 εκατομμύρια θεατές σε μόλις δύο εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*