Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Out of My Mind: Η νέα ταινία του Disney+ αποδεικνύει τη δύναμη της θέλησης (trailer)

Το Disney+ δημοσίευσε το επίσημο trailer της δραματικής ταινίας Out of My Mind η πλοκή της οποίας περιστρέφεται γύρω από μια μαθήτρια η οποία πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και μπαίνει για πρώτη φορά σε κανονική τάξη.

«Η Melody Brooks, μαθήτρια της έκτης δημοτικού με εγκεφαλική παράλυση, είναι πανέξυπνη και έχει κοφτερό μυαλό, αλλά επειδή δεν επικοινωνεί με λέξεις και χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι, δεν της δίνονται οι ίδιες ευκαιρίες με τους συμμαθητές της. Όταν μια νεαρή παιδαγωγός παρατηρεί τις αναξιοποίητες δυνατότητες της μαθήτριάς της και η Melody αρχίζει να συμμετέχει στη γενική εκπαίδευση, η Melody δείχνει ότι αυτό που έχει να πει είναι πιο σημαντικό από το πώς το λέει».


Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου, Πρωταγωνιστούν οι: Phoebe-Rae Taylor, Rosemarie DeWitt, Luke Kirby, Michael Chernus, Courtney Taylor και Judith Light. Η Jennifer Aniston έχει τον ρόλο της «εσωτερικής» φωνής της Melody.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*