Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

One Fast Move – Ο KJ Apa ονειρεύεται να γίνει πρωταθλητής σε αγώνες με μοτοσυκλέτες (trailer)

Η ταινία One Fast Move του Amazon Prime Video απόκτησε το πρώτο της trailer. Πρόκειται για ένα θρίλερ με πρωταγωνιστής έναν αναβάτη μοτοσυκλέτας, τον Wes Neal, που υποδύεται ο KJ Apa (Riverdale, The Hate U Give). Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Αυγούστου 2024 στο Prime Video και συμπρωταγωνιστούν οι Eric Dane (Euphoria, Bad Boys: Ride or Die), Edward James Olmos (Battlestar Galactica, Blade Runner), Maia Reficco (Do Revenge) και Austin North (Outer Banks, I Didn’t Do It).

«Ο Wes Neal (KJ Apa), ένας νεαρός άνδρας με πάθος για την ταχύτητα, διώχνεται από τον στρατό για συμμετοχή σε αγώνες με μοτοσυκλέτες. Χωρίς να έχει πουθενά να πάει, και με την επιθυμία να γίνει επαγγελματίας οδηγός αγώνων, καταλήγει να έχει προπονητή τον πατέρα του, Dean Miller (Eric Dane), πρώην πρωταθλητή αγώνων μοτοσικλέτας. Ο Wes πιάνει δουλειά στο μαγαζί με μοτοσικλέτες που ανήκει στον παλιό μέντορα του Dean, Abel (Edward James Olmos), και γνωρίζει μια ντόπια σερβιτόρα (Maia Reficco) την οποία ερωτεύεται. Όταν αρχίζει να προπονείται με τον πατέρα του, δημιουργούνται νέες πληγές σε παλιές ουλές καθώς ο Dean ασκεί έντονη πίεση στον γιο του να είναι ο καλύτερος, κάτι που επεκτείνεται στις σχέσεις του Wes. Ο Wes πρέπει να αποφασίσει ο ίδιος τι θέλει για το μέλλον του και τελικά τι αξίζει να χάσει για να κερδίσει πολλά στην πίστα».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*