Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Thunderbolts, ενθουσιασμένη δηλώνει η Julia Louis-Dreyfus (video)

Τα γυρίσματα της ταινίας Thunderbolts* των Marvel Studios ολοκληρώθηκαν και επίσημα, σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια Julia Louis-Dreyfus.

Η γνωστή ηθοποιός κάθισε πρόσφατα στο Happy Sad Confused Podcast, όπου επιβεβαίωσε ότι η ταινία ολοκλήρωσε την παραγωγή της την περασμένη εβδομάδα. Παρά την είδηση, η Louis-Dreyfus δεν μπόρεσε να αποκαλύψει πολλά για την πλοκή, όπως είναι η παράδοση με κάθε ταινία του MCU.


«Όταν δουλεύεις με αυτούς τους ανθρώπους, πρέπει να υπογράφεις συμφωνητικά εχεμύθιας κάθε τρεισήμισι δευτερόλεπτα», αστειεύτηκε η ηθοποιός, η οποία συνέχισε επαινώντας την ταινία και το καστ με το οποίο συνεργάστηκε. «Μου άρεσε [η παραγωγή]. Δούλεψα με πολύ ωραίους ανθρώπους, οι οποίοι γνωρίζουμε ήδη ότι παίζουν στην ταινία. Η Florence Pugh, ο David Harbour, ο Lewis Pullman, ο Sebastian Stan, ο Wyatt Russell. Ήταν αρκετά ονειρεμένο».

Η Louis-Dreyfus μίλησε επίσης εν συντομία για το πώς ενεπλάκη στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Σύμφωνα με τη σταρ, συναντήθηκε με τον επικεφαλής του MCU Kevin Feige και τον Louis D'Esposito, οι οποίοι λάτρεψαν τη δουλειά της στις επιτυχημένες κωμωδίες Seinfeld και Veep. Τότε ήταν που τη ρώτησαν αν θα την ενδιέφερε ποτέ να κάνει κάτι για τη Marvel.

«Είχα μια συνάντηση με τον Kevin Feige και τον Louis D'Esposito, οι οποίοι διευθύνουν τη Marvel. Ήταν μεγάλοι θαυμαστές του Seinfeld και του Veep. Νόμιζα ότι απλά ήθελαν να μιλήσουν για αυτές τις σειρές», δήλωσε η Louis-Dreyfus. «Πήγα μέσα και αράζαμε, μιλώντας για εκείνο το επεισόδιο και αυτό το επεισόδιο. Απλά προέκυψε- μου είπαν, «Θα ήθελες ποτέ να κάνεις κάτι; Και είπα, 'Ναι, θα είχε τόση πλάκα και τα αγόρια μου θα φρίκαραν'. Έτσι ξεκίνησε».

Όσο για τον ρόλο της ως η αινιγματική Valentina Allegra de Fontaine, η Louis-Dreyfus αγάπησε τον χαρακτήρα λόγω της μυστηριώδους φύσης της.

«Μου αρέσει αυτό που είναι, ως χαρακτήρας, που είναι μυστηριώδης. Είναι καλή, είναι κακή; Είναι λίγο ασαφής. Μου αρέσει η ιδέα ότι ίσως να είναι λίγο σαν μαριονετίστρια. Μου άρεσε που την έβαζαν σε διάφορα έργα λίγο εδώ, λίγο εκεί», δήλωσε η Louis-Dreyfus.

Η πρεμιέρα του Thunderbolts* είναι προγραμματισμένη για τις 2 Μαΐου 2025.

Δείτε τη συνέντευξη παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*