Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Jurassic World Rebirth με πρωταγωνίστρια τη Scarlett Johansson

*
Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της τελευταίας της ταινίας, η σειρά Jurassic World ετοιμάζεται να επιστρέψει στις μεγάλες οθόνες με την τέταρτη ταινία της σειράς. Το Jurassic World Dominion του 2022 σηματοδότησε το τέλος μιας εποχής για το αγαπημένο franchise, ολοκληρώνοντας την πλοκή που είχε πρωταγωνιστή τον Chris Pratt. Ως εκ τούτου, μια τέταρτη συνέχεια ανακοινώθηκε με ανανεωμένο καστ στις αρχές του 2024.

Σε μια πρόσφατη ενημέρωση, ο παραγωγός του Jurassic World Rebirth, Frank Marshall, αποκάλυψε ότι η ταινία έχει ολοκληρώσει το στάδιο των γυρισμάτων. Η ταινία, η οποία έχει προγραμματιστεί να βγει το 2025, θα μπει τώρα στη φάση της post-production.


Ο Marshall ανακοίνωσε τα νέα μέσω του Instagram με μια ανάρτηση στην οποία απεικονίζεται ένα καπέλο του Jurassic World. Πρόσθεσε μια απλή λεζάντα που έγραφε «That's a wrap!» για να επιβεβαιώσει τα νέα για τα γυρίσματα του Jurassic World Rebirth. Έχοντας ολοκληρώσει τη φάση της παραγωγής, η ταινία θα αποδοθεί πλέον με όλα τα απαραίτητα ειδικά εφέ.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Gareth Edwards, ο οποίος προστέθηκε στο έργο τον Φεβρουάριο του 2024. Ο Edwards είναι γνωστός για την ολοκλήρωση των ταινιών του με αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο, έχοντας στο παρελθόν εργαστεί για την ταινία Godzilla του 2014 και την ταινία Rogue One: A Star Wars Story του 2016.

Η ταινία διαθέτει επίσης ένα καστ γεμάτο αστέρες. Τοποθετημένη πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του Jurassic World Dominion, η ταινία θα έχει τη Scarlett Johansson ως τη νέα πρωταγωνίστρια του franchise. Τη Zora Bennett της Johansson θα βοηθήσουν μεταξύ άλλων οι Jonathan Bailey, Mahershala Ali, Rupert Friend, Ed Skrein και Manuel Garcia-Rulfo. Η ταινία σηματοδοτεί επίσης την επιστροφή του σεναριογράφου του Jurassic Park, David Koepp, στο franchise. Παράλληλα, ο Marshall, ο οποίος είχε διατελέσει παραγωγός στην αρχική ταινία του 1993 του Steven Spielberg, επιστρέφει επίσης με την ίδια ιδιότητα.
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Frank Marshall (@ledoctor)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*