Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας Watch Dogs

*
Έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ταινία Watch Dogs της Ubisoft και πλέον έχουμε ανακοίνωση πως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα! Η ανακοίνωση των γυρισμάτων έγινε τον Ιούλιο και προς το παρόν η γαλλική εταιρεία έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της για τα όσα θα καλύψει αυτή η κινηματογραφική παραγωγή που φέρνει τη σειρά στη μεγάλη οθόνη.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων μηνών αποκάλυψαν πως τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Mathieu Turi (που ετοιμάζει το A Plague Tale για την τηλεόραση) και το σενάριο είναι της Christie LeBlanc (Oxygen, Netflix). Στους βασικούς ρόλους θα βρίσκουμε τους Sophie Wilde (Talk to Me) και Tom Blyth (Hunger Games) και μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο τι θα συναντήσουμε από τα 3 games με τον hacker Aiden Pearch στην ταινία και κατά πόσο θα συνδεθεί με αυτά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*