Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας Until Dawn

*
Τέλος για τα γυρίσματα της ταινίας Until Dawn, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης της. Ο David F Sandeberg ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μια επιβεβαίωση πως η επερχόμενη ταινία θρίλερ ολοκληρώθηκε και τα τελευταία γυρίσματα έγιναν στην Βουδαπέστη.

Τα γυρίσματα για τη μεταφορά του γνωστού videogame τρόμου που γνωρίσαμε στο PS4 ξεκίνησαν τον Αύγουστο και η προγραμματισμένη πρεμιέρα της είναι ορισμένη για τον Οκτώβριο του 2025. Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Gary Dauberman (Anabelle) , ο οποίος είναι και ταυτόχρονα ο παραγωγός της. Στο καστ της συμμετέχουν οι Maia Mitchell, Belmont Cameli και Peter Stormare.


Ο Stormare θα εμφανιστεί ως Dr Hill και είναι ο μόνος που ήρθε στην ταινία από τα games, διατηρώντας το ρόλο του. Ταυτόχρονα με αυτά τα νέα, έχουμε αυτές τις ημέρες και την κυκλοφορία του Until Dawn Remaster για το PS5.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David F. Sandberg (@ponysmasher)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*