Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Tilda Swinton και Julianne Moore πρωταγωνιστούν στο νέο δράμα “The Room Next Door” του Almodóvar (trailer)

Οι θεοί του κινηματογράφου μας εισάκουσαν και μια συνεργασία που υπόσχεται πολλά μόλις ανακοινώθηκε για την ταινία The Room Next Door.

Το The Room Next Door είναι μια νέα δραματική ταινία με πρωταγωνίστριες την Tilda Swinton και την Julianne Moore. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Pedro Almodóvar στο ντεμπούτο του σε αγγλόφωνη ταινία μεγάλου μήκους.


«Η Ingrid (Moore) και η Martha (Swinton) ήταν στενές φίλες στα νιάτα τους, όταν δούλευαν μαζί στο ίδιο περιοδικό», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Η Ingrid αργότερα έγινε συγγραφέας αυτοτελών μυθιστορημάτων, ενώ η Martha έγινε πολεμική ανταποκρίτρια, και τις χώρισαν οι συνθήκες της ζωής. Μετά από χρόνια που δεν είχαν επαφή, συναντιούνται ξανά σε μια ακραία αλλά παράξενα γλυκιά κατάσταση».

Στο «The Room Next Door» πρωταγωνιστούν επίσης οι John Turturro, Alessandro Nivola, Juan Diego Botto, Raúl Arévalo, Victoria Luengo, Alex Høgh Andersen, Esther McGregor, Alvise Rigo και Melina Matthews.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*