Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Taron Eagerton και Jason Bateman είναι άσπονδοι αντίπαλοι στο χριστουγεννιάτικο Carry-On του Netflix (trailer)

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την ταινία Carry-On, υποσχόμενη πολλή δράση στις επερχόμενες διακοπές των Χριστουγέννων.

Το Carry-On είναι μια νέα ταινία θρίλερ που έρχεται στο Netflix αυτό το Δεκέμβριο. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jaume Collet-Serra και πρωταγωνιστούν οι Taron Egerton και Jason Bateman.


«Το Carry-On ακολουθεί έναν νεαρό πράκτορα της TSA που παλεύει να ξεγελάσει έναν μυστηριώδη ταξιδιώτη που τον εκβιάζει να φορτώσει ένα επικίνδυνο πακέτο σε μια πτήση την παραμονή των Χριστουγέννων», αναφέρει η σύνοψη της ταινίας.

Το σενάριο της ταινίας Carry-On υπογράφουν οι T.J. Fixman και Michael Green.

Ο Egerton είναι γνωστός ως Gary «Eggsy» Unwin στο franchise Kingsman και ως η φωνή του Johnny στις ταινίες Sing. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το Eddie the Eagle του 2016, το Robin Hood του 2018 και το Tetris του 2023. Ο Bateman, εν τω μεταξύ, υποδύθηκε τον Michael Bluth στο Arrested Development και τον Martin «Marty» Byrde στο Ozark. Η φιλμογραφία του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Juno του 2007, το Hancock του 2008, το Up in the Air του 2009, το The Switch του 2010, το Horrible Bosses του 2011, το Identity Theif του 2013, το Game Night του 2018.

Στο καστ του Carry-On συμμετέχουν επίσης οι Sofia Carson (Descendants), Danielle Deadwyler (The Harder They Fall), Sinqua Walls (White Men Can't Jump), Logan Marshall-Green (Upgrade), Theo Rossi (The Penguin), Josh Brener (Saturday Night), Dean Norris (Breaking Bad), Tonatiuh (Promised Land), Curtiss Cook (West Side Story), Joe Williamson (Ford v Ferrari) και Gil Perez-Abraham (The Batman).

Ο Collet-Serra σκηνοθέτησε πιο πρόσφατα το Black Adam του 2022 με τον Dwayne Johnson. Στο παρελθόν έχει επίσης γυρίσει ταινίες όπως το House of Wax του 2005, το Orphan του 2009, το Unknown του 2011, το Non-Stop του 2014, το The Shallows του 2016 και το Jungle Cruise του 2021, μεταξύ άλλων. Ετοιμάζει άλλη μια ταινία, το The Woman in the Yard, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2025 και στην οποία επίσης πρωταγωνιστεί ο Deadwyler μαζί με τους Kristen Bell, Lil Rel Howery, Corey Hawkins, David Oyelowo, Okwui Okpokwasili και άλλους.

Το Carry-On θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 13 Δεκεμβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*