Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι πρώτες κριτικές για το Borderlands μιλούν για ταινία καταστροφή

*
Το Borderlands έκανε πρεμιέρα στο TCL Chinese Theatre στο Λος Άντζελες την Τρίτη 6 Αυγούστου και θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ και διεθνώς την Παρασκευή 9 Αυγούστου. Ωστόσο, οι καταστροφικές βαθμολογίες του Rotten Tomatoes και του Metacritic υποδηλώνουν μια δύσκολη πορεία για την ταινία.

Αυτή τη στιγμή, το Borderlands έχει καταστροφική βαθμολογία 0% μετά από 23 κριτικές στον ιστότοπο συγκέντρωσης κριτικών Rotten Tomatoes. Στο Metacritic, το οποίο χρησιμοποιεί έναν σταθμισμένο μέσο όρο για να βαθμολογήσει μια ταινία, το Borderlands έχει συγκεντρώσει βαθμολογία 32 στα 100 μετά από 10 κριτικές, υποδεικνύοντας μια "γενικά δυσμενή" αντίδραση.


Παρά το ότι οι κριτικές ακόμα είναι περιορισμένες σε αριθμό, το μήνυμα είναι κοινό και τα χειρότερα έπονται.

Ο Matt Donato του IGN αναφέρθηκε στην ταινία ως "μια αβυσσαλέα σπατάλη ενός αγαπημένου franchise [το Borderlands βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιντεοπαιχνιδιών της Gearbox Software] που παίρνει μια εκκεντρική ομάδα δολοφονικών απροσάρμοστων και τους αφαιρεί τη ζωή ήδη από την πρώτη τους περιπέτεια".

Ο Jonathan Sim του ComingSoon χαρακτήρισε το Borderlands συνώνυμο της αποτυχίας, προσθέτοντας: "Μπορεί να μην διεκδικεί τον τίτλο του χειρότερου blockbuster της χρονιάς (αυτή η τιμή παραμένει για το Madame Web), αλλά σίγουρα απογοητεύει με την έλλειψη ψυχαγωγικής αξίας".

Ο Adriano Caporusso του Bitesize Breakdown χαρακτήρισε το Borderlands "καταστροφή" και συνέχισε να κάνει μια μη κολακευτική σύγκριση μεταξύ της ταινίας του Eli Roth και της αρχικής σειράς παιχνιδιών. "Γεμάτη με κάθε κλισέ που μπορείτε να αναλογιστείτε, αυτή η ταινία ανταλλάσσει το χάος και τη φαντασία των παιχνιδιών με μια άψυχη, ατελείωτη και οπτικά αποκρουστική αποτυχία με ενοχλητικούς χαρακτήρες και ένα καστ χωρίς ίχνος χημείας", έγραψε ο Caporusso στο X (πρώην Twitter).

Η Clarisse Loughrey του Independent δήλωσε επίσης ότι το Borderlands ήταν μια "απόλυτη καταστροφή" και αργότερα προειδοποίησε τους αναγνώστες ότι η ταινία μπορεί να τους κάνει να φοβηθούν τις μελλοντικές μεταφορές βιντεοπαιχνιδιών.

Μέσα σε όλες αυτές τις αρνητικές αντιδράσεις, το Borderlands έχει λάβει και κάποιες περιορισμένες θετικές κριτικές. Για παράδειγμα, η Tatiana Hullender του Screen Rant επαίνεσε την ερμηνεία της Cate Blanchett ως Lilith και σημείωσε ότι "ο Roth επιδιώκει την ακρίβεια όσον αφορά το χτίσιμο του κόσμου του Borderlands και πρέπει να πούμε ότι η ταινία μεταφέρει απόλυτα το πνεύμα της σειράς παιχνιδιών της Gearbox".

Καθώς η ταινία κάνει το ντεμπούτο της παγκοσμίως, θα συνεχίσει να δέχεται τις αντιδράσεις των κριτικών. Και αν η τρέχουσα τάση είναι κάποια ένδειξη, τα πράγματα είναι απίθανο να γίνουν καλύτερα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*